MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Kiszonki stanowią źródło...
fot. Pixabay/zdjęcie ilustracyjne

TOP 10 zalet jedzenia kiszonek. Zobacz jak wpływają na nasz organizm

Kiszonki stanowią źródło naturalnych probiotyków i prebiotyków. Korzystnie wpływają na procesy metaboliczne, regulują skład mikroflory przewodu pokarmowego. Włączenie kiszonek do menu wspomaga odnowę flory bakteryjnej, osłabionej np. przez antybiotyki lub częste stosowanie leków przeciwbólowych

Zobacz również

Tauron Nowa Muzyka Katowice 2024 otworzy sezon letnich festiwali w Polsce!

Tauron Nowa Muzyka Katowice 2024 otworzy sezon letnich festiwali w Polsce!

Ciekawa lekcja języka angielskiego na Budzeniu Sienkiewki [ZDJĘCIA]

Ciekawa lekcja języka angielskiego na Budzeniu Sienkiewki [ZDJĘCIA]

Polecamy

Przegląd prasy z Lipna w maju

Przegląd prasy z Lipna w maju

Oto najnowsza atrakcja turystyczna Litwy: odkryj muzeum Stasysa

Oto najnowsza atrakcja turystyczna Litwy: odkryj muzeum Stasysa

Dip czosnkowy z fetą. Pyszny dodatek do warzyw i mięs. Zrobisz raz i przepadniesz

HIT DNIA
Dip czosnkowy z fetą. Pyszny dodatek do warzyw i mięs. Zrobisz raz i przepadniesz